Zithoek
Vergadertafel
IMG_7273
Espresso apparaat

Inspirerende vergaderlocatie 

HoffenterHof is een leuke plek voor inspirerende brainstorms, strategiesessies, MT-meetings, heidagen, teamdagen, trainingen etc tot ongeveer 15 personen. De ruimte en de omgeving zijn inspirerend, de setting is huiselijk en tegelijkertijd licht en ruimtelijk. De Loft met de grote eettafel nodigt uit tot rond-de-tafel-gesprekken, de zithoek geeft wat meer geborgenheid en zorgt voor verbinding. Ook in de tuin kun je sessies houden: de lange tuintafel nodigt uit tot besprekingen met een graspriet tussen je tenen en begeleid door vogelgeluiden. Daarnaast zijn er binnen en buiten diverse break-out rooms of brainstormplekken om in kleinere groepjes bezig te zijn. Als je alles even wil laten bezinken is de tuin groot genoeg om een rondje in te lopen, of een teamactiviteit te doen. 

Comfortabel en goed verzorgd

Een contente innerlijke mens zorgt voor een creatieve geest.. Het espresso-apparaat staat klaar met versgebrande bonen en maakt ook cappuccino en latte macchiato. Lunch en avondeten kunnen wij voor jullie verzorgen, maar je mag het ook zelf bereiden als team-activiteit. Er staat ook een grote BBQ klaar die jullie mogen gebruiken. En natuurlijk zorgen wij voor wat lekkers tussendoor.

Overnachten?

Wil je een meerdaagse sessie? Of mensen die van verder komen de gelegenheid geven om te overnachten? We hebben 7 ruime slaapkamers met in totaal 15 bedden. Het merendeel van de slaapkamers beschikt over een privébadkamer in of naast de slaapkamer. 3 slaapkamers delen een badkamer. Bekijk de faciliteiten. Zijn jullie met meer dan 7 en willen jullie allemaal een eigen slaapkamer? Dan maken we afspraken met een hotel in de buurt (4 km) voor extra kamers met eigen badkamer.

Teambuilding en ontspanning

Even tafeltennissen, een partijtje tafelvoetballen of sjoelen.. In de speelruimte is inspannende ontspanning te vinden. De grote tuin leent zich uitstekend voor teambuilding-oefeningen in de buitenlucht, of gewoon om een balletje te trappen. En vanaf het erf lopen landelijke wandelpaadjes langs weidse weilanden om even je hoofd leeg te maken, of in een klein groepje al wandelend gesprekken te voeren. 

Activiteiten in de buurt

Op loopafstand ligt Activiteitenboerderij Het Hobbyschuurtje, met Boerengolf, Boerenvoetgolf, GPS-tochten, workshop koe-knuffelen etc. Verder is er in de buurt:

  • een golfbaan voor een golfclinic,
  • diverse espacerooms,
  • limburgse wijnboer
  • bierproeverij
  • workshop intuïtief tekenen
  • aerial yogaworkshop, etc.

Contacteer ons gerust voor de mogelijkheden.

Ligging

HoffenterHof ligt in Midden-Limburg op de lijn Eindhoven – Roermond. Eindhoven en Maastricht zijn een half uurtje rijden, Utrecht, Antwerpen en Keulen iets meer dan een uur. HoffenterHof ligt ongeveer 7 minuten van de A2. We merken dat ook bedrijven die in de Benelux werken of veel Duitse collega’s hebben ons goed weten te vinden; de luchthavens van Eindhoven en Düsseldorf zijn ongeveer 3 kwartier rijden.

Prijzen vergaderlocatie

Elk gezelschap is anders. Neem voor een offerte op maat gerust contact met ons op, dan zorgen we dat je snel een prijs krijgt.

IMG_0587 aangepast
IMG_0874 (2)
IMG_7340
Familietafel in de tuin