IMG-20150308-WA0002
natuurpad

Heerlijk ravotten

Op HoffenterHof kun je lekker buiten ravotten in de enorme tuin. Er zijn skelters, kinderfietsjes, een trampoline, een schommel en heel veel spellen.

Binnen staat een tafeltennistafel en een grote familiesjoelbak, voor onderlinge competities.

Voor avonturiers is er het ontdekkingspad, voor kleine natuurontdekkingen, een vijver met kikkers en verschillende natuurlijke insectenhotels.

Familiefoto maken

Als je met z’n allen bij elkaar bent, is het ook een goed moment om eens een familiefoto te laten maken. Leon van Lier is hierin gespecialiseerd.

Ontspannen op HoffenterHof

Er is meer dan voldoende ruimte om te relaxen, met heerlijk comfortabele zitjes in de zon en in de schaduw, aan alle kanten van het huis. Inclusief een hangmat!

Als het geen tuinweer is: ga lekker in de ruime sauna (2 ligbanken) een creëer een heerlijk moment voor jezelf. Of struin eens door onze goedgevulde boekenkast.

Op de vuurplaats mag een kampvuur gemaakt worden, om gezellig ‘s avonds marsh mellows op te roosteren, of om lekker bij te praten met en biertje of wijntje in de hand.

Stoelmassage

Wil je wat extra ontspanning? Bestel een heerlijke ontspannen stoelmassage en voel je daarna weer energiek en fit. De stoelmassage wordt bij HoffenterHof verzorgd door een gediplomeerde masseuse (van te voren reserveren). In 20-30 minuten worden je nek, schouders en rug gemasseerd, terwijl je ontspannen vooroverleunt in een speciale stoel. Deze drukpuntmassage duurt 20-30 minuten en wordt gegeven op nek, schouders, rug en eventueel armen en handen. 

Kijk ook wat er in de omgeving te doen is.

Wat te doen?
Sauna
Stoelmassage