Over ons

Mijn naam is Dorien Deckers en ik ben jullie gastvrouw op HoffenterHof. Ik ken HoffenterHof al zo’n beetje vanaf mijn geboorte, ik ben namelijk op de boerderij ernaast geboren en kwam als klein kind al over de vloer bij de buren.

Als tiener vond ik het kleine dorpje Haler echt te klein, ik kon niet wachten om uit te vliegen. Ik heb dan ook tijdens en na mijn studies (Hotelschool Maastricht en Bedrijfskunde RUG) veel gereisd, ben toen eerst in Frankrijk neergestreken en heb daarna lang in Amsterdam gewoond en gewerkt.

Toen kwam mijn droom om een mooie plek te creëren waar mensen een heerlijke tijd samen kunnen doorbrengen. De mooiste plek bleek uiteindelijk pal naast mijn geboortegrond te liggen: HoffenterHof. Onverwacht back-to-the-roots dus. Ik woon nu in een klein zelfstandig gedeelte van deze mooie boerderij.

Met een achtergrond uit de stad én het platteland hoop ik met HoffenterHof het beste van beiden te kunnen bieden: een eigentijdse stoere stijl met veel comfort en de authenticiteit van deze mooie regio. Ik genieten met volle teugen van dit kleine paradijs. De prachtige witte boerderij, en het zonlicht dat er elk seizoen en elk uur van de dag een andere kleur op tovert… ik krijg er geen genoeg van. Ik hoop jullie ook niet..

Heb je vragen over de accommodatie, zakelijk gebruik, beschikbaarheid of faciliteiten? Neem gerust contact met ons op, ik sta je graag te woord. Wil je ons graag bezoeken om alvast een kijkje te nemen? Bel dan s.v.p. voor een afspraak,  voor onze privacy en die van onze gasten.

Over ons