Wat te doen?
Wat te doen?

Heerlijk ravotten

Op HoffenterHof kun je lekker buiten ravotten in de enorme tuin. Er zijn skelters, kinderfietsjes, een trampoline, een schommel en heel veel spellen.

Binnen staat een tafeltennistafel en een grote familiesjoelbak, voor onderlinge competities. Voor buiten staat het spel KUBB klaar.

Voor avonturiers is er het ontdekkingspad, voor kleine natuurontdekkingen, een vijver met (misschien wel) kikkers en verschillende natuurlijke insectenhotels.

Familiefoto maken

Als je met z’n allen bij elkaar bent, is het ook een goed moment om eens een familiefoto te laten maken. Leon van Lier is hierin gespecialiseerd.

Ontspannen op HoffenterHof

Er is meer dan voldoende ruimte om te relaxen, met heerlijk comfortabele zitjes in de zon en in de schaduw, aan alle kanten van het huis. Inclusief een hangmat bij goed weer!

Als het geen tuinweer is: ga lekker in de ruime sauna (2 ligbanken) een creëer een heerlijk moment voor jezelf. Of struin eens door onze goedgevulde boekenkast.

Op de vuurplaats mag een kampvuurtje  gemaakt worden, om gezellig ’s avonds marsh mellows op te roosteren, of om lekker bij te praten met en biertje of wijntje in de hand.

Kijk ook wat er in de omgeving te doen is.

Wat te doen?
Wat te doen?