Vergadertafel liggend
IMG_5843
IMG_6814

Inspirerende vergaderlocatie 

HoffenterHof is erg geschikt als vergaderlocatie voor brainstorms, strategiesessies, MT-meetings, heidagen, teamdagen, etc tot ongeveer 12 personen. De ruimte en de omgeving zijn inspirerend, de setting is huiselijk en tegelijkertijd licht en ruimtelijk. De grote eettafel nodigt uit tot rond-de-tafel-gesprekken, de zithoek geeft wat meer geborgenheid en zorgt voor verbinding. Daarnaast zijn er diverse uitval- of brainstormplekken om in kleinere groepjes bezig te zijn. En als je alles even wil laten bezinken is de tuin groot genoeg om een rondje in te lopen, of een teamactiviteit te doen.

Comfortabel en goed verzorgd

Een contente innerlijke mens zorgt voor een creatieve geest.. Het espresso-apparaat staat klaar met versgebrande bonen en maakt ook cappuccino en latte macchiato. Lunch en avondeten kunnen wij voor jullie verzorgen, maar je mag het ook zelf bereiden als team-activiteit. En natuurlijk zorgen wij voor wat lekkers tussendoor.

Overnachten?

Wil je een meerdaagse sessie? Of mensen die van verder komen de gelegenheid geven om te overnachten? We hebben 5 ruime slaapkamers met in totaal 11 bedden. En er zijn 3 luxe badkamers met aparte toiletten (bekijk de faciliteiten. Willen jullie allemaal een eigen slaapkamer? Dan maken we afspraken met een hotel in de buurt (4 km) voor extra kamers met eigen badkamer.

Teambuilding en ontspanning

Even tafeltennissen, een partijtje voetbaltafelen of sjoelen.. In de speelruimte is inspannende ontspanning te vinden. De grote tuin leent zich uitstekend voor teambuilding oefeningen in de buitenlucht, of gewoon om een balletje te trappen.

Activiteiten in de buurt

Op loopafstand ligt Activiteitenboerderij Het Hobbyschuurtje, met Boerengolf, Boerenvoetgolf, GPS-tochten, workshop koe-knuffelen etc. Verder is er in de buurt een golfbaan voor een golfclinic, diverse espacerooms, een limburgse wijnmakerij, Workshop intuïtief tekenen, Aerial yogaworkshop, etc. Contacteer ons gerust voor de mogelijkheden.

Ligging

HoffenterHof ligt in Midden-Limburg op de lijn Eindhoven – Roermond. Eindhoven en Maastricht zijn een half uurtje rijden, Utrecht en Antwerpen iets meer dan een uur. HoffenterHof ligt ongeveer 7 minuten van de A2. We merken dat ook bedrijven die in de Benelux werken of veel Duitse collega’s hebben ons goed weten te vinden; de luchthavens van Eindhoven en Düsseldorf zijn ongeveer 3 kwartier rijden.

Prijzen vergaderlocatie

Elk gezelschap is anders. Neem voor een offerte op maat gerust contact met ons op, dan zorgen we dat je snel een prijs krijgt.

P1110323
Training
IMG_1040