Wij willen graag horen hoe je je verblijf op HoffenterHof hebt ervaren. Vertel andere gasten erover in reviews. Hoe vond je de ruimtes, de tuin, de faciliteiten, de omgeving? Wat was er leuk om te doen?

Met wat voor soort groep ben je hier geweest? (familie, vrienden, kleine kinderen, tieners, volwassenen, collega’s etc) En wanneer?

Dank alvast voor je moeite!

Oh, en je review mag maximaal 1000 karakters zijn. Dat is ongeveer 10 regels als je dit invult op een laptopscherm..

Geef uw score

Reviews
5 36 Stemmen
Score
Feedback 36 Geef uw score
Gezinsweekend op Hoffenterhof
Wij hebben er met ons gezin, acht volwassenen en 3 kleine kinderen, een mooi weekend beleefd.
Zo werden we door Dorien hartelijk ontvangen met een heerlijke Limburgse appelkruimelvlaai. De vakantieboerderij ziet er goedverzorgd uit, met ruime slaapkamers en badkamers. Een plek waar je
je direct thuis voelt. De ruime loft op de bovenverdieping met haardkachel biedt naast het moderne kookeiland waar goed gebruik van gemaakt is, veel gezellige ruimte om ontspannen te relaxen en samen aan de grote tafel te zitten.
De grote ruimte beneden met tafeltennistafel,voetbalspel en sjoelbak werd door groot en klein
met veel plezier gebruikt. Gezien het jaargetijde hebben we weinig gebruik kunnen maken van de
speeltoestellen die in de grote tuin staan opgesteld. Wij kunnen deze plek zeker aanbevelen.
Een aanrader!
13 november 2017, 17:36
Score
0
1
Alles was je nodig hebt voor een heerlijke (familie) vakantie!
HoffenterHof is een geweldige plek, de omgeving is prachtig, de tuin een beetje magische en de leefruimtes zijn ideaal. Tijdens onze familievakantie (8 volwassenen en 1 kindje) vierden we dat mijn vader met pensioen gaat en hebben we in het huis de ruimte gehad om allemaal ons eigen ding te doen, maar ook heel gezellig samen te zijn. Alles is ruim, luxe en compleet. Van gevarieerd kinderspeelgoed tot heerlijke koffie, van leuke boeken tot de fijne sauna, alles voor een prettig verblijf is gewoon aanwezig. Ook in de omgeving is meer te doen dan in een weekje past (de rondleiding in het biermuseum te Bocholt is een aanrader).
Het contact met Dorien was vanaf het eerste moment persoonlijk en warm, dat maakte de voorpret nog groter. Een absolute aanrader! Wij komen heel graag nog eens terug.
2 oktober 2017, 08:25
Score
0
1
Provence/Toscane gevoel
Onlangs verbleven wij een midweek op, in en rond de Hoffenterhof met 11 personen, 7 tot 73 jaar, het bleek een schot in de roos! Iedereen heeft van aankomst tot vertrek enorm genoten, acclimatiseren was niet nodig, de ontvangst door Dorien was uitstekend, een heerlijke Limburgse vlaaitaart stond al op ons te wachten, te gek.
Hoffenterhof is RUIMTE zowel binnen als buiten maar ook RUST, prachtige slaap- en badkamers, heel veel leefruimte en prima faciliteiten.
Ook hebben we genoten van de omgeving,la campagne, de altstad van Roermond, het witte stadje Thorn, de Maas etc.
Het nagenieten van "Hoffenterhof" zal lang doorgaan mede door de hartelijke wijze waarop Dorien haar taak als gastvrouw uitdraagt, CHAPEAU!

Wij vierden daar 5 huwelijkse Kroonjaren, Hoffenterhof verdient 5 Gouden sterren.
25 september 2017, 12:21
Score
0
4
Heerlijk geslapen!
Tijdens weekend TT demoritten in Haler weer blijven overnachten bij Hoffenterhof.
Wat een rust,ruimte,luxe en goede bedden in deze prachtig grote verbouwde boerderij.
Ook zeker een aanrader voor grote groepen.
Dorien weer bedankt voor de gastvijheid!
Tot volgend jaar!
29 juli 2017, 16:48
Score
0
1
Supermooi!!
Supermooi huis met verrassende hoekjes, heel veel ruimte, grote slaap en badkamers mooie grote loft,dakterras en n heerlijke overkapping om lekker te genieten van n pilsje of BBQ.
Wij hebben genoten van de gastvrijheid met eigengebakken vlaai.
Er is zo veel plaats en spellen enz dat je eigenlijk verder niets nodig hebt om je te amuseren
Wij vonden t geweldig!!!
28 juni 2017, 09:10
Score
0
2
Een zeer geslaagd weekend
We zijn met 12 familieleden in de leeftijd van 23 tot 58 jaar in het weekend van 16, 17 en 18 juni naar HoffenterHof geweest.
Het is een prachtige mooi verbouwde boerderij met heel veel ruimte.
De slaapkamers zijn ruim en de badkamers zijn modern en in alle ruimtes is er wel een toilet te vinden.
In de loft is genoeg ruimte voor iedereen om te relaxen, of om met z'n allen te eten.
In de grote tuin hebben we gebarbecued (er was een grote barbecue aanwezig) en daarna tot in de late uurtjes rond het kampvuur gezeten.
Er is veel te doen in de omgeving en bij ons viel de keus op de escape room in Ospel en de dag daarna zijn we gaan varen op de Maas, wat allebei een aanrader is!
Iedereen heeft genoten dit weekend van de mooie boerderij, de tuin en natuurlijk ook de leuke uitjes.
25 juni 2017, 18:34
Score
0
2
Kippenhok ontour
Heerlijk genoten van een weekend HoffenterHof,
met onze vriendinnengroep van 12 meiden bij elkaar.
Elk jaar organiseren wij een meidenweekend weg om zoveel mogelijk tijd met elkaar door te kunnen brengen gaan wij dan ook opzoek naar een leuke accomodatie omdat te kunnen realiseren, een plek die genoeg ruimte bied om als groep leuke dingen te kunnen ondernemen met elkaar zijn, & toch ook de ruimte bied omzich even terug te trekken van alle drukte 12 meiden bij elkaar is een behoorlijk kippenhok... Hoffenterhof, is hier voor echt een geweldige locatie ... Wauw een huis vol verassingen zoveel ruimte, nog mooier dan de foto's doen verwachten van alle gemakken voorzien. Echt een aanrader vooral met een grote groep, Erg prettig was ook het vooraf gaand contact & ontvangst met Dorien, ze geeft leuke suggesties & denkt ontzettend goed mee om het verblijf onvergetelijk te maken. Nogmaals bedankt voor de gastvrijheid! Ons Kippenhok ontour was een meer dan geslaagd weekend!!!
4 mei 2017, 17:58
Score
0
2
weekendje weg met vrienden
Ons eerste weekendje weg met vrienden én baby's!
Het is super goed meegevallen, er is genoeg ruimte om alle 'gezinnetjes' een plekje te geven, ook de leefruimte is geweldig fijn om als groep in te vertoeven.
Er is een speelhoekje, een grote tafel, 2 babybedjes, 3 tripptripp-stoelen, voldoende badkamers, ...
(enkel de beneden verdieping is in de herfst/winter wat koud om ook te gebruiken)
Dorien is een geweldige gastvrouw, waar je alles mag aan vragen en je helemaal op je gemak doet voelen.
Niet twijfelen, gewoon doen!
22 november 2016, 12:28
Score
0
3
Hoffenterhof, een supermooie plek voor vakantie met vrienden
Als vriendengroep (5 echtparen) de herfstvakantie op Hoffenterhof doorgebracht.Allemaal waren we onder de indruk van de warme sfeer en de gezellig ingerichte ruimte.De houtkachel is vaak gebruikt maar ook het kookeiland. De slaapkamers, elk met eigen sfeer en inrichting, de badgelegenheid is tiptop. Deze locatie leent zich heel goed voor een (grote groep met 5 koppels, die elk hun slaapkamer willen. Het mooie van deze periode was de herfstsfeer in de ruime tuin waar volop walnoten en peren voor het oprapen lagen. Buiten kastanjes poffen in de hete as van het kampvuur was super gezellig.De omgeving is geweldig met zijn landelijkheid en rust. Veel gefietst en gewandeld. Mooie bestemmingen als Thorn, Maaseik, Maastricht, goed bereikbaar voor een daguitstapje. We denken met groot genoegen terug aan de mooie sfeer (veel kunst) in en om dit prachtige pand. Dorien, nogmaals bedankt voor de hartelijke ontvangst, de gastvrijheid en alle mooie suggesties.
Tot volgend jaar, Wobbe en Janny
11 november 2016, 12:28
Score
0
3
Groots
Heerlijke grootse leefruimte ideaal voor groot gezin of groep om fijne dagen samen te beleven met geweldige voorzieningen zowel binnen als buiten. Groot en goed verzorgd met attentvolle gastvrouw die altijd meedenkt
23 augustus 2016, 11:53
Score
0
4
Rustige omgeving, mooi voor een frisse blik
Twee dagen met enkele collega's hier gezeten. De rustige setting met veel groen leent zich er uitstekend voor om met een frisse blik naar zaken te kijken. We hebben daarnaast lekker kunnen relaxen in de zeer ruime tuin en echt kunnen genieten van het mooie weer. Hoewel er dus bij ons geen kinderen bij waren, wel een mooi klein speelbos ontdekt. Kan je als kind vast veilig hele leuke avonturen beleven. Verder leent de rustige omgeving zich goed voor een rondje hardlopen in de ochtend.
22 juli 2016, 10:21
Score
0
6
Ruimte, rust, gezelligheid
Met 8 vrienden hebben we in een zomers weekend volop ruimte in Hoffenterhof, zowel buiten in de heerlijke tuin als binnen in de loft en slaapkamers, en de speel- en zitruimte op de begane grond. Elke nieuw aangekomene loopt met 'oh's' en 'ah's' de ruimtes door, en door elke dag verzucht wel iemand dat het uitzicht zo heerlijk is. Het platteland nodigt uit tot een lange of korte wandeling, waarna je graag thuiskomt voor eten aan de lange tafel, een spelletje in de tuin of in een van de hoekjes binnen. Daarna slapen in sssstilte. Echte aanrader!
16 juli 2016, 18:12
Score
0
7
Prachtige locatie, prima verzorgd!
Genoten van een goed verblijf met collega's. Prachtige en rustgevende locatie, heerlijk om eens wat langer na te denken of gewoon te genieten. Daarnaast prima voorzieningen op alle gebieden (hoogtepunt natuurlijk de zelfgebakken vlaai), heerlijk geslapen en zeer nette badkamer.

Echt een mooie locatie, ook voor bijvoorbeeld en uitje met het werk (voor inhoud en ontspanning).
13 juli 2016, 08:16
Score
0
6
Fantastisch
Heerlijk weekend gehad! Mooie tuin om te bbqen en schitterend huis. Een aanrader voor iedereen!
10 juni 2016, 15:46
Score
0
7
Prima!
top voor een grote groep! fijne (ruime) kamers en goede bedden, keuken, badkamers. Heerlijke tuin. goede prijs/kwaliteit.
6 juni 2016, 21:06
Score
0
8
Een absolute aanrader!
Wij hebben met 2 gezinnen en opa en oma (totaal 11 personen) een lang weekend in HoffenterHof doorgebracht. De foto’s op de website hadden ons al nieuwsgierig gemaakt en we en hadden hoge verwachtingen, maar in werkelijkheid bleek het nóg mooier te zijn. Wat een bijzonder huis en wat een heerlijke tuin! De leef- en kookruimte boven is zeer royaal, met gezellige hoekjes en prachtige vergezichten door de ramen. Prima slaapkamers en luxe badkamers. Door het mooie weer hebben we vooral ook van de tuin genoten, gegeten aan de lange tafel en ’s avonds een kampvuur gemaakt. Dorien is een echte gastvrouw en heeft ons verwend met zelfgemaakte lekkernijen. HoffenterHof is een absolute aanrader!
6 juni 2016, 20:38
Score
0
8
Super gehad !
Prachtige ruime plek met voldoende mogelijkheden.
Ontvangen met een zelfgebakken Limburgse vlaai
Echt top gehad
Bedankt Dorien!!
8 mei 2016, 13:41
Score
0
6
Genieten!
Aansluitend bij de recensie van onze kinderen willen wij nog eens benadrukken hoe mooi het zicht was van uit de geweldige living; prachtige horizon rondom met blauwe lucht en voortjagende wolken. Het was een droomweekend voor ons.
4 mei 2016, 10:04
Score
0
6
Een aanrader voor een familieweekend!
Vorige week hebben wij een lang weekend doorgebracht in Hoffenterhof om de verjaardag van oma (70 jaar jong) te vieren. We hadden geen betere plek kunnen uitzoeken. Met Hoffenterhof als uitvalsbasis hebben we van alles gedaan: shoppen/cultuur in Maastricht, op gehuurde fietsen door de omgeving gefietst met als hoogtepunt een bezoekje aan Thorn, asperges bij de boer gekocht. Hoffenterhof is een heerlijk ruime woonboerderij met op de eerste verdieping een gigantische gemeenschappelijke ruimte, van waaruit je prachtig uitzicht hebt op de omgeving.
Ons weekend was zeer geslaagd! Wij kunnen iedereen deze plek aanraden.
28 april 2016, 17:50
Score
0
6
Warm welkom en warm verblijf
Net terug uit Midden Limburg en het was super! Zeer warm welkom & goede uitleg van alle voorzieningen. Daarbij was de communicatie voor het verblijf ook prettig; gastvrouw Dorien denkt graag mee mbt de mogelijkheden. Het huis is ruim en ook knus met houtkachel en gezellige eettafel en zitbanken. Daarbij is er zoveel leuks te doen in de omgeving en in/om het huis dat we graag nog eens komen. We zijn nu naar o.a. Maastricht geweest. De kinderen waren niet weg te slaan bij de tafeltennis en tafelvoetbal! De eerste vraag die we op de terugreis kregen was of we in de zomervakantie weer naar dit huis zouden gaan...dus missie geslaagd
28 april 2016, 17:24
Score
0
9
Heerlijke ruime boederij voor een fantastisch familieweekend
Wij hebben genoten in Hoffenterhof. Heerlijke gefietst, de fietsen werden bij het huis afgeleverd en weer opgehaald, echt ideaal. We hebben lokaal lekker asperges gehaald en 's avonds bereid. Het huis is van alle gemakken voorzien en met kleine kinderen en pubers is het heerlijk dat zij lekker kunnen tafeltennissen en tafelvoetballen zodat je gek wordt van de herrie. Leuk dat er ook zoveel spelletjes en boeken staan. We hebben ook heerlijk gestookt in de haard, supergezellig.
We komen zeker nog eens terug!
28 april 2016, 15:58
Score
0
7
Superbe gite
Ah la belle maison !! Grandiose et très agréable pour faire une fête, la grande salle de séjour au 1er étage offre des endroits de détente sur les canapés confortables, la cuisine est bien fonctionnelle, les chambres super bien entretenues comme les belles salles de bains : tout est absolument parfait. Le vaste jardin prête au repos ou à la balade tellement il est sympa, et l'accueil de Dorien est magnifique !!! Tout cela donne envie de revenir avec une bande de bons amis pour découvrir encore plus la belle région...
Merci Dorien pour ce petit coin de paradis
18 april 2016, 21:57
Score
0
8
Heerlijke paasdagen in Hoffenterhof!
Wat een fijne plek om met de familie door te brengen! Kinderen hebben genoten van alle speelmogelijkheden, zoals tafeltennissen, tafelvoetbal en verstoppertje spelen. Heel fijn was de enorme living, waar je knus bij elkaar kon zijn, maar ook heerlijk in een hoekje een boek lezen. Super luxe badkamers en heerlijke bedden. Kortom een groot succes, en voor herhaling vatbaar! Gastvrouw Dorien, bedankt voor je goede zorgen, het heeft ons aan niets ontbroken!
4 april 2016, 21:20
Score
0
8
Wonderschone kerst
Met de hele familie een mooi kerstweekend doorgebracht op Hoffenterhof. Heerlijk dat je met 13 personen in een ruimte kan zijn waarbij iedereen ook het gevoel van privacy behoudt. Maar ook de keuken die de koks niet isoleert, maar midden in het leven van Hoffenterhof laat staan, is een mooie beleving. Iedereen heeft heerlijk geslapen in de comfortabele slaapkamers, genoten van het gezamenlijke ontbijt aan de eettafel in de ochtend en nog wat culinairs opgestoken in het directe contact tussen keuken en eettafel tijdens de kerstdiners. Ook al waren we zonder kleine kinderen, de speelruimte met tafelvoetbal en tafeltennis heeft ons heel wat plezier bezorgd. En dan hebben we het nog niet eens over de prachtige tuin waar we door het weer maar weinig van hebben gezien. Hoffenterhof is een absolute aanrader voor een heerlijk verblijf met de hele familie!!!
29 februari 2016, 18:07
Score
0
7
Fantastische, ruime plek
Hoi,
Wij zijn in een regenachtig februari weekend geweest met een groep van 6 volwassenen en 7 kinderen. Als kinderen van 5 tot 8 jaar niet naar buiten kunnen is dat normaal niet prettig...maar in dit geval was het geen probleem! Het is zo ruim opgezet, er is meer dan genoeg speelruimte en speelgoed, de kinderen hebben zich ook binnen prima vermaakt. En omdat het zo ruim is kun je zelfs met spelende kinderen in huis nog steeds rustig met elkaar praten. Dus ook de ouders hebben zich prima vermaakt 🙂
Alles is goed verzorgt en het huis is van alle gemakken voorzien, wij hebben helemaal niets kunnen verzinnen dat niet goed was.
Ik kan dit huis echt van harte aanraden aan iedereen, met of zonder (kleine) kinderen.
25 februari 2016, 15:27
Score
0
8
Prima plek voor een familieweekend, ook als het regent!
Eind november hebben we een regenachtig weekend op de Hoffenterhof doorgebracht. Het is een fantastisch weekend geweest. De sfeer van de Hoffenterhof heeft daar zeker aan bijgedragen. De grote loft is echt de smaakmaker. Of je nu houdt van lezen, lekker tv wilt kijken, wilt kokkerellen, gewoon wilt spelen of een mooi gesprek met aan glas wijn bij de houtkachel wil voeren, alles kan daar! De kinderen in ons gezelschap (5, 9, 12 & 13) hebben het onwijs naar de zin gehad, ook door de grote speelruimte op de begane grond. Door het slechte weer hebben we niet echt van de tuin kunnen genieten. Maar dat hebben we geen moment gemist. Al met al een aanrader, zeker ook door de gastvrijheid van Dorien. De mailtjes die je voorafgaand aan je bezoek van haar ontvangt, maken dat je je echt welkom voelt! En dat welkom wordt nog eens versterkt door de zelfgebakken vlaai die bij oaankomst op ons stond te wachten op het aanrecht!
11 december 2015, 18:11
Score
0
10
Prachtweekend
We hebben met twee gezinnen met kinderen volop genoten van een rustgevend weekend. Dankzij het mooie weer konden we volop genieten van de grote tuin. Een mooie wandeling naar het theehuisje. In de ruime leefruimte is het aangenaam vertoeven en de sauna deed deugd. Dankje wel Dorien.
12 november 2015, 20:55
Score
0
9
heerlijke plek
HoffenterHof was een prima accommodatie voor onze familieherfstvakantie met drie generaties: van bijna twee t/m 66 jaar. De ruime loft bood een heerlijke speelruimte voor de kinderen maar ook comfort voor ons allemaal. De keuken was goed voorzien, de kleinigheid die er aan ontbrak naar ons idee werd snel aangevuld. De tuin is een mooie aanvulling op een heel comfortabel, mooi ingericht huis. De tuin biedt ook nog eens allerlei speel- en verstopmogelijkheden, en we hebben gesmuld van de noten en kastanjes waar we er zoveel van mochten rapen als we wilden. alles is aanwezig voor een barbecue en voor een kampvuur. Kortom, allemaal zeer aanbevelenswaardig! De omgeving is lekker om te fietsen.
Last but not least: Dorien is een geweldige gastvrouw!
26 oktober 2015, 20:23
Score
0
8
Heerlijke plek voor een weekend weg
Wat een fijne plek! We waren met een groot gezelschap incl kinderen. Er is voor elk wat wils en er is vooral erg veel ruimte. Het huis is van alle gemakken voorzien (incl espressomachine, heerlijk!), heeft lekkere bedden en voldoende speelgoed voor binnen en buiten om te zorgen dat je geen kind hebt aan de kinderen. In de buurt ook genoeg te zien en te doen. Dorien, je hebt het mooi voor elkaar hier. Bedankt voor je hartelijke ontvangst. Ik kan iedereen aanraden te boeken!
15 oktober 2015, 18:34
Score
0
10
de perfecte locatie voor een weekendje weg met vrienden en kleine kinderen
we brachten een weekend in juni door samen met vrienden en kleine kinderen. ondanks de grote groep was er binnen en buiten voldoende ruimte. de kinderen waren zoet met het vele speelgoed, de volwassenen zalig content met de luxe badkamers, de sauna, de smaakvolle inrichting en de mooie tuin met kampvuurplaats.
dorien is een superhartelijke gastvrouw, ze had zelfs een heel lekkere taart voor ons gebakken bij aankomst omdat we op weekend twee verjaardagen vierden 🙂
BEDANKT!!!
9 oktober 2015, 21:44
Score
0
7
Ruimte en Thorn
Een heerlijk huis voor ons gezelschap van 6 volwassenen en 4 kinderen. Heel veel ruimte, mooi ingericht en heel goed uitgerust (complete keuken met bonenkoffie automaat en stereo met aansluiting iPhone enz enz). De omgeving is ook heel mooi. Genoten van Thorn, vlaai van de beste bakker in Nederland en het hobbyschuurtje! Aanrader
4 oktober 2015, 08:40
Score
0
5
Ruimte en rust
Een heerlijke plek om lekker tot rust te komen... als je dat wilt. Er is op en om de boerderij genoeg om je mee bezig te houden. We zijn naar een festival in de buurt geweest, hebben kampvuur gemaakt, ge-BBQ-d en een leuk rondje op de racefiets gemaakt. Het is leuk om door het pand te dwalen en het duurde even voordat je alles had ontdekt. Dat geeft een groots en ruimtelijk gevoel. Kortom een heerlijke plek!
8 september 2015, 20:17
Score
0
5
Fantastisch huis en bijzondere beleving
We hebben met de familie echt een top weekend beleefd bij Hoffenterhof. Het huis is prachtig en biedt een mooie combinatie van authentieke elementen die het erg gezellig maken met luxe voorzieningen (vooral de badkamers!!!) voor een comfortabel gevoel.
En dan die ruime tuin met verschillende zithoekjes en speeltoestellen... Mijn zoontje van 2 was hyper enthousiast, ook over het speelgoed en zijn 'eigen' speelruimte binnen.

In alles konden we zien dat Dorien echt nadenkt over wat haar gasten prettig vinden:
- opgemaakte bedden
- een goed uitgeruste keuken
- een heerlijke zelfgebakken appelvlaai bij aankomst
- lekkere dadelkoekjes (weer zelfgebakken) voor in de auto bij het afscheid
- en altijd bereikbaar voor een vraag

We waren met een gezelschap van 11 personen in de leeftijd van 2 tot 65 (met tieners, twintigers, dertigers, veertigers en zestigers) en echt iedereen heeft het naar z'n zin gehad.

Ik raad dit iedereen aan!

Bedankt Dorien!
7 september 2015, 15:16
Score
0
7
Relaxed
Heerlijk een lang weekend Limburg! Je kunt alle kanten uit of lekker luieren in de tuin, kokkerellen/ barbecuen. We hadden zowel zon als een dag vol regen. Maakt niets uit want zowel binnen als buiten heb je een zee van ruimte. Prachtlocatie met goede sanitaire voorzieningen. Aanrader voor groep vrienden al dan niet met kinderen.
4 september 2015, 21:35
Score
0
5
highly recommended
An absolute gem with a great vibe. Absolutely super host, warm and caring. The place - loft, bedrooms, garden - is so wonderful that even good pictures do not do it enough justice. We are a family with 5 small kids and we spent a week here. It has all the amenities you could ask for, and Dorien was very responsive to our requests (not that we had many). A large table in the garden, the kids' playground, comfortable beds are just a few of the things that deserve special mention. The area is rural, very friendly with lots of things to do within a small range. We ended up not going out a lot, simply because we were enjoying ourselves in and around the house so much. Dorien's pre-arrival information was second to none. We will certainly return here, any season of the year. Highly, highly recommended!
2 september 2015, 07:31
Score
0
7
Aanrader!
Alle communicatie met Dorien verliep top en we hadden een super weekend in HoffenterHof! De tuin is prachtig, de ruimtes zijn heel modern en de keuken is van alles voorzien. We mochten zelfs een gloednieuwe barbeque uittesten. Dorien is een top gastvrouw. Aanrader !
1 september 2015, 21:34
Score
0
6
Lees verder