Home

Ruimte voor elkaar, dat vind je op vakantieboerderij HoffenterHof in Midden-Limburg: samen met familie of vrienden een heerlijke tijd beleven, maar ook ruimte voor jezelf. En die ruimte ervaar je overal.

In de moderne Loft bijvoorbeeld: Of je nu lekker met z’n allen op de bank wil hangen bij de kachel, in loungekussens een film wil kijken, in een hoekje een boekje wil lezen, gaat koken aan het kookeiland of samen van de maaltijd geniet aan de grote eettafel. Ruimte ervaar je ook in de grote slaapkamers met extra grote bedden (90 x 210).

Zelfs in de ruime douches, waar ook hele lange mensen rechtop kunnen staan. En natuurlijk in de tuin, met de lange tuintafel, voor dat Italiaanse familiegevoel.

Daarnaast zijn er door de hele vakantieboerderij heen genoeg plekjes, waar iedereen “zijn eigen ding” kan doen: de uitgebreide speelstal, de onontdekte hoekjes in de tuin of in de relaxruimte met sauna. 

HoffenterHof is momenteel ingericht voor 12 personen (5 slaapkamers). Vanaf 1 augustus 2018 zullen er 2 nieuwe kamers met eigen badkamer klaar zijn en is er plaats voor 16 personen (7 slaapkamers).

Bekijk de indeling en voorzieningen  .

Reviews

Evenementen

 • Voor de vierde maal zullen in ons dorpje de tijden van weleer herleven: ronkende motoren, de geur van leer en olie, een evenemententerrein met feesttent en een hele gemoedelijke sfeer.
  Op vrijdagavond is er een parade met historische voertuigen over het oorspronkelijke wegcircuit Ell-Hunsel-Haler.
  Op zaterdag en zondag zijn de “demo-ritten” wat betekent dat klassieke racemotoren (denk aan Norton, BSA, Eysink, BMW… ) per klasse een klein circuit afleggen, waarbij degene die de meest constante rondetijden rijdt, de winnaar is. Het is dus geen race om het snelst bij de finish te zijn.
  Het circuit is niet zo groot, en de verschillende klasses wisselen elkaar snel af. Daardoor is het ook voor minder fanatieke motorsporters leuk om naar te kijken: je hoeft niet lang te wachten voordat de machines weer voorbij razen, of voordat er weer een nieuwe start is. Het begint bij de lichte 50cc, en gaat via 125, 250, 350 naar de zware 500cc en tot slot de zeer spectaculaire zijspannen.
  Op het terrein kun je ook het rennerskwartier bezoeken en een praatje maken met de rijders, én er is een expositie van oude voertuigen en informatie over de oude TT van 1938-1939.
  Het circuit is op loopafstand (en gehoorsafstand!) van HoffenterHof.

 • Een superleuk theaterfestival in Midden-Limburg: veel locatietheater, straattheater, een fietstocht langs locatietheater, een wandeltocht in de buurt met locatietheater, maar ook muziek en dans. 

  Een soort Oerol in het Zuiden..

  Lees meer op http://www.limburgfestival.nl/

 • Het Europees Schutterstreffen is een feest der verbroedering. Eens in de drie jaar ontmoeten zo’n 600 schutterijen, schutbroederschappen en schuttersgilden uit heel Europa elkaar. In 2018 doen ze dat in het Midden-Limburgse Leudal, in het plaatsje Neer. Het Europees Schutterstreffen is een kleurrijk, bourgondisch feest waar iedereen welkom is.

  Meer informatie:

  http://www.est2018.eu/

 • Griezelen en gillen tijdens een nachtelijke wandeling door het bos. Stichting Spook Ell organiseert 4 x per jaar een spokentocht. Niet voor watjes. www.stichtingspookell.nl

 • Een van de grootste kermissen van Nederland en de grootste, goedkoopste en gezelligste kermis van Limburg vind je in Weert. In het laatste weekend van september verandert het centrum van de stad ieder jaar in een groot pretpark met zo’n 140 attracties verdeeld over 7 kermispleinen. Op elk plein staat een complete kermis met een bonte verzameling aan attracties voor jong en oud. Wandel langs de 1,7 kilometer lange route en laat je verrassen. Weert is op ongeveer 10 km van HoffenterHof. 

  Startpagina
 • Van 10 tot en met 17 november staat Eindhoven weer volop in het teken van lichtkunstfestival GLOW. Dit fantastische avond-evenement is op een half uurtje rijden van HoffenterHof.

  http://www.gloweindhoven.nl/

Luxe vakantieboerderij Limburg, fietsen in Limburg, wandelen, vakantieboerderij, HoffenterHof, familieweekend, vriendenweekend, vakantieboerderij platteland, België, Duitsland.