Home

Ruimte voor elkaar, dat vind je op vakantieboerderij HoffenterHof in Midden-Limburg: samen met vrienden of familie (ingericht voor 12 personen) een heerlijke tijd beleven, maar ook ruimte voor jezelf. En die ruimte ervaar je overal.

In de moderne Loft bijvoorbeeld: Of je nu lekker met z’n allen op de bank wil hangen bij de kachel, in loungekussens een film wil kijken, in een hoekje een boekje wil lezen, gaat koken in de open keuken of samen eet aan de grote eettafel. Ruimte ervaar je ook in de grote slaapkamers met extra grote bedden (90 x 210).

Zelfs in de ruime douches, waar ook hele lange mensen rechtop kunnen staan. En natuurlijk in de tuin, met de lange tuintafel, voor dat Italiaanse familiegevoel.

Daarnaast zijn er door de hele vakantieboerderij heen genoeg plekjes, waar iedereen “zijn eigen ding” kan doen: de uitgebreide speelstal, de onontdekte hoekjes in de tuin of in de relaxruimte met sauna. 

Bekijk de indeling en voorzieningen.

Reviews
5 30 Stemmen
Score

Lees hier alle reviews

Evenementen

 • Carnaval is voor velen het mooiste feest van het jaar. Verkleed gaan, vermomd gaan, kijken naar de grote optocht in Weert op zondag, met prachtige praalwagens en to-the-point einzelgangers. Altijd met een originele (en vaak actuele) insteek.

  Er zijn ook kleinere optocht in Stramproy (zondag), Ell (maandag) of Haler (dinsdag). Of wellicht een kinderoptocht in een van de omliggende dorpen. Daarna is het goed toeven in de plaatselijke cafés. En natuurlijk kan er ook op zaterdag al volop gestapt worden in de plaatselijke horeca of in Weert.

 • Struin mee met de gids van Staatsbosbeheer door Nationaal Park De Groote Peel. Tijdens deze extra lange wandeling kom je op de mooiste plekjes, zoals de grote waterplassen het Meerbaansblaak, ’t Elfde en ’t Roerdompven. Je steekt regelmatig de provinciegrens tussen Brabant en Limburg over. Onderweg vertelt de gids je over de planten en dieren die hier leven, en het ontstaan van De Groote Peel. Halverwege de tocht houd je pauze: niks zo lekker als je boterham eten in het open veld.

  De Groote Peel is ongeveer 20-25 minuten rijden vanaf HoffenterHof

  Meer informatie

   

 • Voor de derde maal zullen in ons dorpje de tijden van weleer herleven: ronkende motoren, de geur van leer en olie, een evenemententerrein met feesttent en een hele gemoedelijke sfeer. 

  Tijdens dit evenement rijden oude racemotoren “demo-ritten” wat betekent dat ze per klasse een klein circuit afleggen, waarbij degene die de meest constante rondetijden rijdt, de winnaar is. Het is dus geen race om het snelst bij de finish te zijn. 

  Het circuit is niet zo groot, en de verschillende klasses wisselen elkaar snel af. Daardoor is het ook voor minder fanatieke motorsporters leuk om naar te kijken: je hoeft niet lang te wachten voordat de machines weer voorbij razen, of voordat er weer een nieuwe start is.

  Het circuit is op loopafstand (en gehoorsafstand) van HoffenterHof. 

  Meer informatie

Luxe vakantieboerderij Limburg, fietsen in Limburg, wandelen, vakantieboerderij, HoffenterHof, familieweekend, vriendenweekend, vakantieboerderij platteland, België, Duitsland.