Home

Ruimte voor elkaar, dat vind je op vakantieboerderij HoffenterHof in Midden-Limburg: samen met vrienden of familie (ingericht voor 12 personen) een heerlijke tijd beleven, maar ook ruimte voor jezelf. En die ruimte ervaar je overal.

In de moderne Loft bijvoorbeeld: Of je nu lekker met z’n allen op de bank wil hangen bij de kachel, in loungekussens een film wil kijken, in een hoekje een boekje wil lezen, gaat koken in de open keuken of samen eet aan de grote eettafel. Ruimte ervaar je ook in de grote slaapkamers met extra grote bedden (90 x 210).

Zelfs in de ruime douches, waar ook hele lange mensen rechtop kunnen staan. En natuurlijk in de tuin, met de lange tuintafel, voor dat Italiaanse familiegevoel.

Daarnaast zijn er door de hele vakantieboerderij heen genoeg plekjes, waar iedereen “zijn eigen ding” kan doen: de uitgebreide speelstal, de onontdekte hoekjes in de tuin of in de relaxruimte met sauna. 

Bekijk de indeling en voorzieningen.

Reviews
5 33 Stemmen
Score

Lees hier alle reviews

Evenementen

 • Festeynder (feest in Eind) is een festival rond oude ambachten, folklore,straatmuziek en kunst.

  Festeynder is ontstaan als een unieke en actieve geschiedenisles van het dagelijkse leven tussen Peel en Maas rond 1900 – 1950. Niet alleen het boerenleven in al zijn facetten, maar ook de ambachten worden op authentieke wijze gedemonstreerd. Dit kan alleen doordat de ouderen dit overbrengen op de jongeren en we inmiddels meer dan 40 jaar ervaring en materialen verzameld hebben om met de bezoekers te delen. Dit jaar ook met speciale aandacht voor de retrojaren ’60 en ’70.

  Ieder jaar weer is de folkloristische optocht een hoogtepunt. Vanaf 13.30 uur trekt een bonte stoet aan historisch verklede personages  door de kern van Nederweert-Eind. Programma vanaf 12 uur. http://www.festeynder.nl/

 • Voor de derde maal zullen in ons dorpje de tijden van weleer herleven: ronkende motoren, de geur van leer en olie, een evenemententerrein met feesttent en een hele gemoedelijke sfeer. 

  Op vrijdagavond is er een parade met historische voertuigen over het oorspronkelijke wegcircuit Ell-Hunsel-Haler. 

  Op zaterdag en zondag zijn de “demo-ritten” wat betekent dat klassieke racemotoren (denk aan Norton, BSA, Eysink, BMW… ) per klasse een klein circuit afleggen, waarbij degene die de meest constante rondetijden rijdt, de winnaar is. Het is dus geen race om het snelst bij de finish te zijn. 

  Het circuit is niet zo groot, en de verschillende klasses wisselen elkaar snel af. Daardoor is het ook voor minder fanatieke motorsporters leuk om naar te kijken: je hoeft niet lang te wachten voordat de machines weer voorbij razen, of voordat er weer een nieuwe start is. Het begint bij de lichte 50cc, en gaat via 125, 250, 350 naar de zware 500cc en tot slot de zeer spectaculaire zijspannen.

  Op het terrein kun je ook het rennerskwartier bezoeken en een praatje maken met de rijders, én er is een expositie van oude voertuigen en informatie over de oude TT van 1938-1939.

  Het circuit is op loopafstand (en gehoorsafstand) van HoffenterHof. 

  Meer informatie

 • Ell Niño is een klein gratis Popfestival in buurdorp Ell, en biedt een professioneel podium aan bands uit de regio. Lekker muziek beleven op fietsafstand van HoffenterHof? Neem een kijkje! In de middag is het programma iets meer afgestemd op kinderen.

  www.popell.nl

 • Eind augustus vindt het jaarlijks cultureel festival plaats in Midden-Limburg: op tal van plaatsen locatie-theater, culturele fietstochten, Ommetje Opera etc. Dit jaar al voor de 35e keer.

  http://www.limburgfestival.nl/

 • Een van de grootste kermissen van Nederland en de grootste, goedkoopste en gezelligste kermis van Limburg vind je in Weert. In het laatste weekend van september verandert het centrum van de stad ieder jaar in een groot pretpark met zo’n 140 attracties verdeeld over 7 kermispleinen. Op elk plein staat een complete kermis met een bonte verzameling aan attracties voor jong en oud.Wandel langs de 1,7 kilometer lange route en laat je verrassen. Weert is op ongeveer 10 km van HoffenterHof. 

  http://www.kermisweert.nl/

Luxe vakantieboerderij Limburg, fietsen in Limburg, wandelen, vakantieboerderij, HoffenterHof, familieweekend, vriendenweekend, vakantieboerderij platteland, België, Duitsland.