Home

Ruimte voor elkaar, dat vind je op vakantieboerderij HoffenterHof in Midden-Limburg: samen met vrienden of familie (ingericht voor 12 personen) een heerlijke tijd beleven, maar ook ruimte voor jezelf. En die ruimte ervaar je overal.

In de moderne Loft bijvoorbeeld: Of je nu lekker met z’n allen op de bank wil hangen bij de kachel, in loungekussens een film wil kijken, in een hoekje een boekje wil lezen, gaat koken in de open keuken of samen eet aan de grote eettafel. Ruimte ervaar je ook in de grote slaapkamers met extra grote bedden (90 x 210).

Zelfs in de ruime douches, waar ook hele lange mensen rechtop kunnen staan. En natuurlijk in de tuin, met de lange tuintafel, voor dat Italiaanse familiegevoel.

Daarnaast zijn er door de hele vakantieboerderij heen genoeg plekjes, waar iedereen “zijn eigen ding” kan doen: de uitgebreide speelstal, de onontdekte hoekjes in de tuin of in de relaxruimte met sauna. 

Bekijk de indeling en voorzieningen.

Reviews
5 29 Stemmen
Score

Lees hier alle reviews

Evenementen

 •  

  Festival Circolo, een door bezoekers hooggewaardeerd festival boordevol circus gecombineerd met dans, (live) muziek en theater, strijkt voor de zesde keer neer op het groene Landgoed Velder (Liempde/Noord-Brabant). In 2016 duurt het festival van vrijdag 21 t/m zondag 30 oktober en telt maar liefst 8 tenten en 60 voorstellingen. Met een à la carte restaurant in een transparante tent, diverse foodtrucks en een kids playground is dit festival ideaal als dagje uit voor het hele gezin in de herfstvakantie.

  Geniet, maar laat je vooral verrassen door de diverse spectaculaire, indrukwekkende voorstellingen, de gezellige sfeer en het lekkere eten en drinken. Primeur: de op Jheronimus Bosch geïnspireerde voorstelling van Cie Les Colporteurs gaat officieel in wereldpremière en ‘Elements of Freestyle’ van ISH gaat in tentpremière.

  Liempde is ongeveer 45 minuten rijden vanaf HoffenterHof

 •  

  Op zondag 23 oktober opent gronsgoeterij Custers aan de Veldstraat 6 in Grathem haar deuren van 11.00 – 17.00 uur.

  www.bronsgieterijcusters.nl

  grathem is ongeveer 10 minuten rijden (of 20 minuten fietsen).

 • Een mooie, leuke, griezelige Halloweentocht door Eynderhoof (een oude ambachten boerderij/openluchtmuseum in Nederweert-Eind). Een kwartiertje rijden vanaf HoffenterHof.

  Graag aanmelden. 

   

 • Leuke kofferbakmarkt, er is van alles wat te vinden. En onderhandel zelf over de prijs.

  Heythuysen is ongeveer 20 min. rijden vanaf HoffenterHof

   

Luxe vakantieboerderij Limburg, fietsen in Limburg, wandelen, vakantieboerderij, HoffenterHof, familieweekend, vriendenweekend, vakantieboerderij platteland, België, Duitsland.