Home

Ruimte voor elkaar, dat vind je op vakantieboerderij HoffenterHof in Midden-Limburg: samen met familie of vrienden een heerlijke tijd beleven, maar ook ruimte voor jezelf. En die ruimte ervaar je overal.

In de moderne Loft bijvoorbeeld: Of je nu lekker met z’n allen op de bank wil hangen bij de kachel, in loungekussens een film wil kijken, in een hoekje een boekje wil lezen, gaat koken aan het kookeiland of samen van de maaltijd geniet aan de grote eettafel. Ruimte ervaar je ook in de grote slaapkamers met extra grote bedden (90 x 210).

Zelfs in de ruime douches, waar ook hele lange mensen rechtop kunnen staan. En natuurlijk in de tuin, met de lange tuintafel, voor dat Italiaanse familiegevoel.

Daarnaast zijn er door de hele vakantieboerderij heen genoeg plekjes, waar iedereen “zijn eigen ding” kan doen: de uitgebreide speelstal, de onontdekte hoekjes in de tuin of in de relaxruimte met sauna. 

HoffenterHof is ingericht voor 16 personen (7 slaapkamers). 

Bekijk de indeling en voorzieningen  .

Reviews

Evenementen

  • Griezelen en gillen tijdens een nachtelijke wandeling door het bos. Stichting Spook Ell organiseert 4 x per jaar een spokentocht. Niet voor watjes. www.stichtingspookell.nl

  • Een van de grootste kermissen van Nederland en de grootste, goedkoopste en gezelligste kermis van Limburg vind je in Weert. In het laatste weekend van september verandert het centrum van de stad ieder jaar in een groot pretpark met zo’n 140 attracties verdeeld over 7 kermispleinen. Op elk plein staat een complete kermis met een bonte verzameling aan attracties voor jong en oud. Wandel langs de 1,7 kilometer lange route en laat je verrassen. Weert is op ongeveer 10 km van HoffenterHof. 

    Startpagina
  • Van 10 tot en met 17 november staat Eindhoven weer volop in het teken van lichtkunstfestival GLOW. Dit fantastische avond-evenement is op een half uurtje rijden van HoffenterHof.

    http://www.gloweindhoven.nl/

Luxe vakantieboerderij Limburg, fietsen in Limburg, wandelen, vakantieboerderij, HoffenterHof, familieweekend, vriendenweekend, vakantieboerderij platteland, België, Duitsland.