Home

Ruimte voor elkaar, dat vind je op vakantieboerderij HoffenterHof in Midden-Limburg: samen met vrienden of familie (ingericht voor 12 personen) een heerlijke tijd beleven, maar ook ruimte voor jezelf. En die ruimte ervaar je overal.

In de moderne Loft bijvoorbeeld: Of je nu lekker met z’n allen op de bank wil hangen bij de kachel, in loungekussens een film wil kijken, in een hoekje een boekje wil lezen, gaat koken in de open keuken of samen eet aan de grote eettafel. Ruimte ervaar je ook in de grote slaapkamers met extra grote bedden (90 x 210).

Zelfs in de ruime douches, waar ook hele lange mensen rechtop kunnen staan. En natuurlijk in de tuin, met de lange tuintafel, voor dat Italiaanse familiegevoel.

Daarnaast zijn er door de hele vakantieboerderij heen genoeg plekjes, waar iedereen “zijn eigen ding” kan doen: de uitgebreide speelstal, de onontdekte hoekjes in de tuin of in de relaxruimte met sauna. 

Bekijk de indeling en voorzieningen.

Reviews
5 36 Stemmen
Score

Lees hier alle reviews

Evenementen

 • Het is bijna Halloween. Eenmaal voet gezet op de paden van Toverland, is er geen weg meer terug. Ze hebben je al gezien, je bent geen seconde veilig. De avond begint met een spannende parade, slechts een voorproefje van al het engst dat je nog te wachten staat. Verzamel al je moed wanneer je oog in oog komt met de akelige figuren die zich door heel het park verspreid hebben. Wegrennen? Was het maar zo makkelijk. Niemand kan je nu nog redden, dat zal je helaas zelf moeten doen.

   

  https://www.toverland.com/attractiepark/evenementen/halloween/

  Toverland is een klein half uurtje rijden vanaf HoffenterHof

 • Maak samen met de gidsen van Staatsbosbeheer een vollemaanwandeling door De Pelen. In het schijnsel van de volle maan beleef je de natuur op een heel andere manier. De duisternis maakt je vertrouwd met andere zintuigen dan het zicht. Door de stilte hoor je ineens de geluiden van het bos.

  Het bezoekerscentrum in Ospel is ongeveer 20 minuten rijden van HoffenterHof.

  https://www.facebook.com/events/1597518136945818/?acontext=%7B%22ref%22%3A%22106%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D

 • Eindhoven staat voor de 12e keer in het teken van lichtkunstfestival GLOW. Een looproute door het centrum van de stad voert je langs ruim 25 objecten van lichtkunstenaars uit alle hoeken van de wereld. 

  De GLOW route is gratis toegankelijk.

  Eindhoven is een half uurtje rijden vanaf HoffenterHof. Of 20 minuutjes met de trein uit Weert.

 • Wist je dat een van de logeeradressen van Sinterklaas in Weert is? En dat je hem daar kunt opzoeken? Ga naar het Huis van Nicolaas, van 20 november tot 4 december. ’s middags van 13.00 – 16.30 geopend voor het publiek.

  http://huisvannicolaas.nl/

 • Een van de leukste kerstmarkten van Duitsland is die van  Düsseldorf.

  De kerstmarkt is dagelijks toegankelijk tussen 11.00 en 20.00 uur (gesloten op 26 november). Op vrijdag en zaterdag is de kerstmarkt Dusseldorf een uurtje langer open tot 21.00 uur.

  Dusseldorf is een uurtje rijden vanaf HoffenterHof. Let erop dat er voor het centrum een milieusticker nodig is. Meer informatie

  http://www.dusseldorfkerstmarkt.nl/

 • De Kerstmarkt in Thorn is de laatste 24 jaar uitgegroeid tot de grootste en meest sfeervolle in Midden-Limburg. De monumentale kasteelhoeve De Grote Hegge en de Harmoniezaal in de Bogenstraat, inclusief de straten ertussen, zijn volledig in kerstsfeer ingericht. In de meer dan 75 stands kan de bezoeker kiezen uit een uitgebreid assortiment kerstdecoraties, handgemaakte sieraden, antiek, speelgoed uit oma’s tijd, vogelhuisjes, luxe kerstcadeaus, keramiek, berkenhouten tuindecoraties, brocanterieën en nog veel meer. (entree € 3,-) 

   

  http://www.kerstmarktthorn.nl/index.php/en/

Luxe vakantieboerderij Limburg, fietsen in Limburg, wandelen, vakantieboerderij, HoffenterHof, familieweekend, vriendenweekend, vakantieboerderij platteland, België, Duitsland.