Home

Ruimte voor elkaar, dat vind je op vakantieboerderij HoffenterHof in Midden-Limburg: samen met familie of vrienden een heerlijke tijd beleven, maar ook ruimte voor jezelf. En die ruimte ervaar je overal.

In de moderne Loft bijvoorbeeld: Of je nu lekker met z’n allen op de bank wil hangen bij de kachel, in loungekussens een film wil kijken, in een hoekje een boekje wil lezen, gaat koken aan het kookeiland of samen van de maaltijd geniet aan de grote eettafel. Ruimte ervaar je ook in de grote slaapkamers met extra grote bedden (90 x 210).

Zelfs in de ruime douches, waar ook hele lange mensen rechtop kunnen staan. En natuurlijk in de tuin, met de lange tuintafel, voor dat Italiaanse familiegevoel.

Daarnaast zijn er door de hele vakantieboerderij heen genoeg plekjes, waar iedereen “zijn eigen ding” kan doen: de uitgebreide speelstal, de onontdekte hoekjes in de tuin of in de relaxruimte met sauna. 

HoffenterHof is ingericht voor 16 personen (7 slaapkamers). 

Bekijk de indeling en voorzieningen  .

Reviews

Evenementen

  • Op zondag 3 maart is er een grote optocht in Weert. Ook in de kleinere dorpen om ons heen zijn er op zondag en maandag Carnavalsoptochten. Op dinsdadg 5 maart vieren we Carnaval in ons eigen dorpje Haler.

  • Griezelen en gillen tijdens een nachtelijke wandeling door het bos. Stichting Spook Ell organiseert 4 x per jaar een spokentocht. Niet voor watjes. www.stichtingspookell.nl

  • The European Fine Art Fair: dé kunstbeurs van Europa.

    The European Fine Art Fair wordt al meer dan 30 jaar gehouden in het MECC in Maastricht. Deze toonaangevende, misschien wel leidende kunstbeurs wordt jaarlijks door bijna 100.000 kunstliefhebbers bezocht. Meer dan 30.000 kunstobjecten zijn te koop.

    Het MECC ligt op ongeveer 40 minuten rijden van HoffenterHof

  • Op 19-21 juli 2019 ronken de oude motoren weer in Haler. Klassieke motoren racen een klein circuit door Haler, in navolging van de échte TT races die in deze omgeving werden gereden voor de tweede wereldoorlog. Rijders uit heel Nederland doen mee. Een must-see als je van oude motoren houdt. Het evenement wordt georganiseerd door de bromfietsclub van Haler.

    Je kunt het zien en zeker ook horen vanaf HoffenterHof. Daarom zijn onze kamers tijdens dat weekend alleen beschikbaar voor gasten die voor de TT komen.

Luxe vakantieboerderij Limburg, fietsen in Limburg, wandelen, vakantieboerderij, HoffenterHof, familieweekend, vriendenweekend, vakantieboerderij platteland, België, Duitsland.